2021-2022 SDÜ TÖMER Mezuniyet Töreni

2021-2022 Akademik Yılı SDÜ TÖMER Mezuniyet Töreni 24.06.2022 Cuma günü Hukuk Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Tören 1dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra açılış konuşmaları ile öğrencileri duygulandıran SDÜ TÖMER Müdürü Prof. Dr. Selami TURAN'ın ardından öğrencilerin hazırladıkları şarkı,şiir ve dans gösterileriyle devam etti. Öğrencilerin gösterilerinin ardından bir hafta önce düzenlenmiş olan Futbol Turnuvamızın kazanan takımı TDM-1 e madalyaları verildi. TÖMER'de görev yapan öğretmenlerimizin öğrencilerine yaptığı sürpriz şarkı ile renklenen mezuniyet, öğrencilerin coşku içinde kep atmalarıyla sona erdi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

SDÜ TÖMER Müdürü Prof. Dr. Selami TURAN'ın açılış konuşması